Bachelor

Bachelor

Civiele Techniek is de technische basis van onze leefwereld. Bachelor Civiele Techniek studeren betekent uitdagend bouwen aan de toekomst. Civiel ingenieurs maken de wereld veilig, leefbaar en bereikbaar.

Bachelor

Voorlichting


Het gezelschap “Practische Studie” organiseert elk jaar een week die in het teken staat van de mastervoorlichting. In deze week krijgt elke richting binnen de master Civiele Techniek de kans om zich te presenteren. Hieronder zijn de presentaties van de richtingen die U-BASE vertegenwoordigt, Building- en Structural Engineering, terug te kijken via Collegerama. Mochten er nog vragen zijn wat betreft de verschillen tussen deze twee master richtingen, dan kun je altijd even langskomen op het “U-BASE hok” in kamer 1.35 van het stevin II lab, of digitaal contact opnemen.

Building Engineering:

Collegerama Mastervoorlichting Building Engineering 

Structural Engineering:

Collegerama Mastervoorlichting Structural Engineering KeuzevakkenKeuzevakken


De volgende Bachelor-vakken zijn benodigd in je A- of B-pakket om je master Civil Engineering te kunnen afronden:

Building Engineering:

CTB3340-15: Building Structures 1
CTB3345: Building Physics and Facades

Structural Engineering:

CIE3109-09/CTB3330: Structural Mechanics 4
CIE3150/CTB3335: Concrete Structures 2


Bachelor Eindwerk


Voor informatie over welke onderwerpen beschikbaar zijn of welke eigen onderwerpen binnen Building- of Structural Engineering vallen kun je contact opnemen met een van de docenten, of je kunt kijken op  www.thesis.citg.tudelft.nl. In overleg met docenten is het uiteraard ook mogelijk zelf een onderwerp aan te dragen. Zorg wel dat je tijdig een onderwerp kiest en een afspraak maakt met de betreffende docent voordat het onderwijsblok begint waarin je je bachelor eindwerk wilt uitvoeren. De tijd waarin de opdracht uitgevoerd moet worden is beperkt, dus een snelle en efficiënte start is belangrijk.