Onze aanpak

Onze aanpak

Stap 1: KennismakingZodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nodigen wij u uit om kennis te komen maken. Wij vinden het belangrijk om te weten wie u bent, wat u doet en wat u met uw website wilt bereiken. Dit is de basis voor een succesvolle website. Wij adviseren over het genereren van de content voor uw website en doorlopen met u het gehele proces.

arrow
circle2

Stap 2: Ontwerp & content plaatsen

circle3


Wij ontwerpen uw website zodat deze precies aansluit bij wat u wilt bereiken en tegemoet komt aan uw wensen. Nadat wij de content van u hebben ontvangen, plaatsen wij deze op de website en testen meteen bij Google welke zoekwoorden het meeste effect hebben. Wij verwerken de meest geschikte zoekwoorden in de teksten en waarborgen daarbij een prettige leeservaring. De website wordt op een test server geplaatst zodat u deze in alle rust kunt bekijken en eventuele opmerkingen naar ons kunt sturen.

Nadat wij uw feedback hebben ontvangen en verwerkt maken wij alles klaar voor de lancering.

arrow

Stap 3: Website lancerenUw website is nu klaar voor gebruik.

Wij lanceren de website en maken een zakelijk e-mailaccount voor u aan die u direct kunt gebruiken. Daarnaast sturen we u alle inloggegevens zodat u zelfstandig de website kunt aanpassen.

Wij nemen contact met u op om te checken of alles naar wens is en of wij u nog ergens mee kunnen helpen.

arrow
circle4

Stap 4: Nazorg

circle1


Uiteraard staan we altijd voor u klaar als u advies nodig heeft. Bij Mijnsidekiq is persoonlijke service een onmisbaar onderdeel van onze dienst.

Mijnsidekiq is uw sidekiq.

arrow