Klantcases

Klantcases

Het verhaal achter de klant

Halit Aydogan
CalQmee

mac-website

Elsbeth Veerhoek- de Vrij
Relax & Relief

mac-website2

Ron van Es
Bouwbedrijf BMR

mac-website3
mac-website

Halit Aydogan
CalQmee

mac-website

Elsbeth Veerhoek- de Vrij
Relax & Relief

mac-website

Ron van Es
Bouwbedrijf BMR


Halit: Betrouwbaar, professioneel en flexibel

mac-website

Intro

Halit Aydogan is de eigenaar van CalQmee. Hij helpt organisaties bij het bepalen van de kosten bij civiele werken en daarnaast is hij betrokken bij risico- en tendermanagement trajecten. Als zelfstandige professional is het voor hem van belang dat zijn website hem ondersteunt bij de acquisitie van nieuwe opdrachten.

"Ik vind het belangrijk dat ik potentiële nieuwe klanten kan doorverwijzen naar mijn website die exact laat zien waar ik voor sta en wie ik ben."

Het proces

Tijdens het opstartgesprek zijn wij vooral benieuwd naar Halit zelf en naar zijn onderneming. Halit legt uit wat voor opdrachten hij in het verleden heeft gedaan en wat zijn sterke punten zijn. Aan de hand hiervan krijgen wij een goed beeld van welke elementen op de website aanwezig moeten zijn om deze te laten converteren.

mac-website
mac-website

Het Resultaat

De website van CalQmee weerspiegelt Halit als zelfstandige professional en bezoekers kunnen meer te weten komen over zijn ervaringen en kwaliteiten. Bezoek via deze link de website van CalQmee.


Elsbeth: Sport- en ontspanningsmassage in Leiderdorp

Intro

Voor een sport- en/of wellnessmassage in de omgeving Leiderdorp moet u bij Elsbeth zijn. Naast haar baan als interim manager in de zorgsector, waar veel denkwerk voor nodig is, wilde zij graag meer met haar handen werken. Vanuit interesse en passie ontstond Relax & Relief, waar klanten voor zowel een sport- als ontspanningsmassage langs kunnen komen. Elsbeth had duidelijk voor ogen wat zij wilde: de website moest de bezoekers een rustgevend gevoel geven en de mogelijkheid bieden tot het maken van een afspraak.

mac-website

"Al snel stond ik op de eerste pagina bij Google. Het resultaat: binnen de eerste maand had ik al aanvragen via mijn website ontvangen."

mac-website

Het proces

Elsbeth wilde dat de huisstijl in lijn zou zijn met de kleuren van het logo. Het rustgevende gevoel dat de website moest afgeven is terug te zien in de eenvoud waarmee bezoekers meer informatie kunnen vinden, zowel over het aanbod en de prijzen van massages als over Elsbeth zelf. Vindbaarheid op Google is voor Elsbeth een essentieel aspect van het werven van meer klanten.

Het Resultaat

Door Elsbeth prominent op de homepage weer te geven, krijgen bezoekers meteen een indruk van wie Elsbeth is en van wat zij doet. Bezoekers kunnen tevens via de website inzicht krijgen in de agenda van Elsbeth en meteen eenvoudig een afspraak inplannen. Voor de zoektermen bij Google is er voor gekozen om te focussen op de regio Leiderdorp. Al snel leverde dit een vermelding op de eerste pagina bij Google op. Het resultaat: de eerste drie klanten stroomden binnen. Bekijk hier de website van Elsbeth.

mac-website

Ron: vakman in bouw, verbouw en renovatie

mac-website

De vraag

Ron is in 2014 met veel passie en ambitie zijn nieuwe bedrijf 'Bouwbedrijf BMR' gestart. Na jarenlang gewerkt te hebben als all-rounder in de bouw besloot hij in 2014 voor zichzelf te beginnen. BMR staat voor Bouwen met Resultaat waarin de wens van en het resultaat voor de klant voorop staan. Met het idee dat de website van BMR dit duidelijk moest overbrengen is Ron naar Mijnsidekiq gekomen.

"Ik heb bij Mijnsidekiq het idee neergelegd zonder enige kennis van websites en het resultaat is exact geworden wat ik in mijn hoofd had."

Het proces

Vanaf het moment dat Ron begon te vertellen over zijn projecten en hij ons foto's hiervan liet zien, zagen wij dat Ron een echte vakman is die trots is op wat hij doet. Voor ons was het meteen duidelijk dat zijn projecten een hoofdrol moesten krijgen op de website. De beste manier om aan te tonen dat het resultaat voor de klant voorop staat, is immers door het aan iedereen te laten zien. Door ook de ervaringen van de klanten van BMR prominent op de website te zetten, geven we meteen een kwalitatieve waarde aan het resultaat.

mac-website

Indrukwekkende projecten van BMR

mac-website
mac-website
mac-website

mac-website

Het Resultaat

Na het zien van de uiteindelijke website was de eerste reactie van Ron: “Dit is precies wat ik in gedachten had. Het is exact geworden wat ik in mijn hoofd had.” Dit was voor ons de grootste beloning. Als Mijnsidekiq zijn we altijd erg blij dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten. Ron kan via de website zijn projecten zelf bijhouden en bijwerken. Zo kan hij een mooie portfolio opbouwen. Wij wensen Ron vele tevreden klanten toe. Bekijk via deze link de website van Ron.