Over ons

Over ons

Welkom!

Wij zijn Mijnsidekiq. Wij zetten uw onderneming op een krachtige en effectieve manier online op de kaart met een professionele uitstraling en tegen lage kosten. Wij geloven dat een robuuste online aanwezigheid ervoor zorgt dat u vakkundig overkomt en dat u (nieuwe) klanten beter kunt bereiken. Samen zorgen wij ervoor dat u online gezien, gevonden en gehoord wordt.

Bij Mijnsidekiq willen we altijd een partner van onze klanten zijn en niet slechts een leverancier van een product. Na het opleveren van uw website begint voor ons de belangrijkste periode, namelijk die van een goede nazorg en persoonlijke service. Wij staan altijd klaar voor u als u vragen of problemen heeft.

Naast het leveren van een goed product, willen wij onze klanten altijd ontzorgen. Onze klanten hoeven zich nooit druk te maken als er zich een probleem voordoet of als er een vraag is. Wij lossen het altijd op een prettige manier op. U hoeft bij Mijnsidekiq nooit bang te zijn voor onaangename verrassingen of verborgen kosten.

Focus op conversie

Een website bouwen is niet moeilijk. Er bestaan tegenwoordig vele gratis middelen om er zelf mee aan de slag te gaan. Een effectieve website ontwerpen én bouwen die leidt tot conversies en waarmee uw doelen bereikt worden, is echter iets heel anders.

Onze specialiteit is om uw verhaal en propositie zo effectief en professioneel mogelijk te presenteren naar uw klanten. “Wat wilt u bereiken met uw website?” is een vraag die wij altijd stellen. Een website is een investering met een bepaald doel. Wij willen dat het doel van uw website zo goed mogelijk wordt gerealiseerd terwijl het professioneel en modern overkomt. De websites die wij leveren zijn topproducten waar onze klanten mee durven te pronken.

“Mijnsidekiq is uw sidekiq”

Wij van Mijnsidekiq helpen u graag met onze passie en specialiteit. Wij richten ons op de interactie tussen uw website en de bezoekers. Wij worden gedreven door uw verhaal en de link die u heeft met uw klanten. Ons doel is om uw verhaal en propositie zo doeltreffend en professioneel mogelijk te presenteren. Daarom zijn wij juist ook geïnteresseerd in uw (potentiële) klanten, voor wie de website uiteindelijk bedoeld is. Dit inzicht is nodig om van uw website een waardevol middel te maken waarmee u uw klanten op een effectieve manier kunt bereiken en bedienen.


Uw sidekiq's

Hasan

Hasan Han

Back-end Developer

Hasan is de technicus en programmeur van het team. Zijn uitgangspunt is een robuust en snel werkende website met de nadruk op gebruikersgemak. Een andere kwaliteit van hem is het omzetten van technische zaken in helder en begrijpelijk taalgebruik naar klanten. Eenvoud combineren met doeltreffendheid zodat u gemakkelijk uw website kunt bedienen en aanpassen. Daar gaat hij voor.

Rusmir

Rusmir Sehomerovic

Front-end Developer

Rusmir is de ontwerper van het team. Hij eet wortels, ontwerpt en zorgt ervoor dat het ontwerp vertaald wordt naar een werkende website. Rusmir heeft een goed oog voor professionele en moderne websites. Hij wil weten wie u bent en wat uw authentiek verhaal is, zodat het ontwerp en de uiteindelijke website u helpen om ook online effectief en professioneel aanwezig te zijn.

Jouri

Jouri Schoemaker

Business Developer

Jouri is de business-developer en marketeer van het team. Hij is de jongste van de drie, wordt gedreven door innovatie en geniet van het genereren van nieuwe business. Een van zijn belangrijkste eigenschappen is zijn aanstekelijke enthousiasme over en passie voor waar hij in gelooft. Zo weet hij het team altijd weer extra energie te geven en wordt een prettige werkomgeving alleen maar prettiger.